Poolbygget fortsätter

Trädgård / Permalink / 0
Dennis kämpar vidare med familjens roligheter! Poolen är redan den bästa investering vi hittills gjort sedan vi blev med villa.

Kolla så bra det blir! 


Nu när teknikhuset/förrådet är klart utvändigt återstår det invändiga arbetet, vilket pågår för fullt på fritiden. Det ska isoleras, installeras el (tack min gud för att ha en lillebror, Henrik, som är elektriker), monteras sandfilterpump, saltklorinator och luftvärmepump. 

Vi har fått mycket hjälp, support och inspiration från min brorsa, Marcus, som även dom anlägger pool i år och ligger ett par månader före oss. Även min svåger Adam har byggt ett par pooler innan, så tacksamt att dom finns! Sen har vi Toni som oxå är poolägare och vän, alla hjälper verkligen till när man ber om råd och support, ni är bäst, TACK👊

Förrådet är byggt i lösvirke, grundat med oljegrunning och täckfärg från Jotun.



Äldsta sonen fick göra höghöjdsjobb när mamma inte vågade klättra upp på taket,  tack Eric!!

Minstingen Scott hjälper så klart oxå till, det är ju ändå ett familjeprojekt!

Dennis bygger utrymmet till luftvärmepump.

Här ska fyllas på med bärlager innan trall kan monteras...


Vi har haft 24 grader i poolen ouppvärmd så då har vi passat på med ett dopp!

Så här såg det ut innan det stod klart.. 





Nu kör Dennis vidare med interiören! Kämpa...snart kan vi installera rubbet och pooltaket levereras om ett par veckor! Vi hinner lagom klart inomhus och regla upp en ram runt poolen för montering av trallvirke, skenor och pooltak. Men vi ska ju som sagt ha nåt att göra säsongen 2022 oxå!!! Då ska här skruvas trall på löpande band!


Vad gör ni i sommar?!


Till top