Räfsa löv och göra halloween

Trädgård / Familj / Permalink / 0
Uppfriskande dag med lövräfsning och pumpapyssel med kidsen...
Min mini, min Scott <3
 
Inomhus är det mest småfix, lister som målas och monteras, spillskydd på diskbänken framför fönstret och ommålning av ett gammalt linneskåp som vi ropat in på auktion.
 
Jag pluggar heltid, många frågar vad som hände eftersom jag arbetat heltid under mina heltidsstudier...jag kan inte säga så mycket då jag skrivit under ett sekretssavtal mellan mig och min tidigare arbetsgivare. Det jag kan berätta är att jag valde att sluta som biträdande platschef på Stora Enso Plantor AB till förmån för en produktionschefsroll i Uppsala och Sollentuna för ett helt annat bolag...allt lät lovande och jag började bra men redan efter två dagar började jag förstå att det fanns en hel del orosmoln men inga jag inte själv trodde att jag kunde hantera och rätta till...dessvarre visade det sig att företaget jag skulle representera visade sig ha flertalet avtalsbrott gentemot kunder, vitesbetalning och annat elände...jag sa upp mig på stående fot och tackar en av kunderna för det där inplanerade mötet tillsammans med mig då man förklarade läget och att jag var fjärde person på posten sedan oktober förra året...dom rekryterar ännu en ny nu har jag sett - good luck!. 
 
Min önskan om att flytta till Uppsala lever kvar...kanske jag får med mig familjen på senare äventyr...it's never too late har jag hört!
 
Och som läget såg ut så skulle jag aldrig, aldrig i mitt liv, kunna representera ett företag på dessa grunder...oavsett vädjan och månadslön - tack men nej tack, I have a reputation to protect ;)
 
Därför har jag försökt att smälta senaste veckorna så gott jag kunnat och med ett gott stöd från nära och kära. Försöker simma ett par gånger i veckan, pw, löprundor och letar mig ner i gymmet när jag får feeling. Jag är hemma med barn (tar ut föräldrapenning eftersom jag inte vill ta studielån) och studerar heltid. Suger fett när man är van att lyfta en viss månadslön och plötsligt bli student/hemmavarande mamma igen.
 
Livet vänner. Jag hoppas det är gott mot dig!
 
 
Nu köpa pumpor!
 
 
 
Tadaaaa!!!!
 
Mellis och halloweenpyssel med Scott Gyllner 
Till top