Holidays are coming

Allmänt / Permalink / 0
Känner mig så himla lyckligt lottad i livet! Jag har följt mitt hjärta, brytit upp, börjat om, vågat satsa på nytt igen...idag är jag utbildad trädgårdsmästare och valde därefter att läsa vidare på Trädgårdsakademin i Ängelholm, en yrkeshögskoleutbildning "Arbetsledare hållbar grönyteförvaltning". Jag har fyra barn och det har inte varit någon dans på rosor...men det har gått och nu har jag endast projectmanagementkursen kvar, den ska redovisas i Ängelholm i februari...jag gör förbättringsförslag på en park, wish me luck! 
 
Ni som känner mig, ni känner mig...andra kanske inte vet att jag är enäggstvilling, det här mina kära besökare är min andra hälft...när livet känns som en grusig uppförsbacke med tusen potthål i då står hon där...som den där morgonen då hon väntade på mig när jag lämnat barn på förskolan. Livet var extra tungt och där står hon mitt på parkeringen utanför förskolan och dansar som bara hon kan, inte ett dugg brydd om att andra parkerar och ser på...hon gör det här för att få mig att le. Tänk alla gånger hon varit där för mig, genom livet efter hjärtesorg, sjukdomstider, skilsmässa, förlusten av vår pappa och andra närstående vi förlorat genom åren, så tacksam för att aldrig behöva känna mig ensam genom det svåra, för jag har alltid haft Rebecca...måtte vi bli hundra år syrran, tänk själv, 100 år av skratt, tok, bus, tårar, samtal och mys...
 
Blir gärna hundra år med dig!
Jag och Rebecca på hennes stora dag med min bästis Adam!
 
2019, 41 år, hon 3-barnsmorsa (varav en är ett bonusbarn) och jag 4-barnsmorsa...tänk er, hon flickor och jag bara killar
 
Nyvakna, skittrötta men utan oss inget frukostbröd på semestern, Öland 2018
 
Sist men inte minst...mina grabbar i livet...tänk att jag får vara er mamma - lycka!!!
 
Eric, min äldsta...snart 15 år gammal och drömmer om att få spela fotboll på heltid... nere till vänster är Adam är snart 12 år...
 
Adam...min bubbla, du kommer äga din egna restaurang när du blir stor...grym i köket!
 
Bara Seth går till beachen i pyjamaströja, hahaha...han följer verkligen inte strömmen, snarare tvärtemot! Vad det blir av dig vet ingen...bara att du är för klok för ditt eget bästa ibland.
 
 
Scott är godheten själv, så himla rar och omtänksam...han har verkligen ett hjärta som räcker och blir över till alla...kanske du blir musiker, dansare eller pizzabagare i brorsans restaurang...ingen älskar att baka och äta pizza så mycket som du.
 
 
Scott på Öland tillsammans med pappa Dennis. Adam och Scott är en kopia av varandra, så dom måste ha fått nåt efter mig eftersom dom har olika pappor.
 
Utan dig Dennis hade jag inte kunnat fokusera på mig själv i samma utsträckning...varje tis och tor kväll i 1 1/2 år har jag pluggat, plus helger ibland...inte en gång har du klagat, inte ens när jag varit på jobbet i 9 tim/dag och pendalat 2 tim/dag...inte ett knyst...jag förtjänar inte dig!
 
Tack kära familj för att jag får ha er...önskar mig inget i julklapp än att bara få fortsätta mitt liv tillsammans med er...
 
...som om det inte vore nog fick jag drömjobbet, tillträder som kyrkogårdsingenjör i januari 2020. Ser fram emot att ha Svenska Kyrkan som arbetsgivare, har hört så mycket bra om dom genom studiekamrater och anhöriga... vilket julklapp!
 
 
God Jul till alla, önskar er en frisk och kärleksfull jul, allt annat klarar man sig utan <3
 
Till top