Färgsättning och tak

Övervåning / Permalink / 0
Det händer grejer här hemma hela tiden. Dennis arbetar 24-7 och ibland får man blåsa tajm out. Blir lätt långa dagar för oss båda två.
Man måste påminna sig själv om tid och energi över till annat oxå.

Vi jobbar oss inifrån och ut...
Tittar man noggrant ser man hur Denke klyvt den första pärlsponten för att få till en snygg början liksom avslut på motsatt sida.

Färgsättning på väggarna är betydligt mer dov i sin ton än det som framgår av ovan bilder. Svårt att få till bra fotografier med en byggbelysning😂🙈

Men här ser ni färgtoner vi valt till badrummet väggar. Det som är bra med Jotuns färger är att deras våtrumstäckande färger är något mattare än expv. Flugger som har 20 i glans jämfört med Jotuns 10🙌🏼


Med hela pärlspontstaket på plats är det dags för spraymålning. 1 lager våtrumsspärr och 2 lager grund innehållande kvistlack. Därefter 2 lager vit takfärg.

Mitt i allt jobb, julförberedande, pandemitider och sena kvällar och helger med rust firade vi 8 årig bröllopsdag.  Fattar inte hur fort det gått!!! Gummibröllop vänner. 
Här visste vi inte att vi skulle få 2 söner tillsammans och bo i ett stort hus med rustbehov. Vilken resa vi gjort, tacksam!

Ta hand om er där ute!



Till top