Fönsterbänkar och foder på plats

Allmänt / bara11fönster, foder, fönster, lister, markplan, platsbyggt / Permalink / 1
Det tar sin lilla tid...livet rullar på och med fyra barn, heltidsstudier så hinner man helt enkelt i den takt man hinner.
 
Under påsken har vi kämpat på här hemma, trots sjuka barn (fy för den utdragna influensan) så har vi fått alla fönsterfoder och bänkar på plats...även samtliga tak- och golvlister, hur skönt som helst...nu återstår en hel del spackling, slipning och målning...men vi är på rätt väg, en sak och ett rum i taget så går det.
 
Följ med!
Bara själva fönstrena kvar att kitta och måla om sen...men som sagt, en sak i taget!
 
Innan spackling, slipning, fogning och målning.

Skönt med foder och lister på plats.
 
Så här såg det ut överallt innan😂
 
 
Det blir verkligen ett helt annat helhetsintryck med lister, foder och färg, tacksam för en händig make!
 
Vad tycker du?
 
 
 
 
 
#1 - - Hanna :

Halkade in här av misstag, men så glad för det! Gud vad ni är grymma med er renovering! Måste få fråga vad det är för fönsterfoder vi valt, och listen under? Sååå fint! 😍🙌🏽

Svar: Hej Hanna och tack snälla du, va glada vi blir att du gillar det vi gör!Våra fönsterfoder kommer från Sekelskifte.se ett hyvlat norrländskt furuvirke som heter "stil 90 mm" och är tidstypiskt mellan åren 1880-1905. Länk hittar du här: https://www.sekelskifte.se/product/foder-stil-90-mm

Profillisten som vi satt undertill är från ett lokalt snickeri i Gävle. De större byggkedjorna har dessvärre inte den här typen av lister.

Jag är verkligen usel på att svara i kommentarsfältet men ska genast skärpa till mig, ber om ursäkt!

Allt gott!
Madelené Gyllner

Till top